Babysim - fortsättningssteg

Som jag skrev tidigare har vi gått på babysim med Minelle varje onsdag och det fortsätter vi med nu åtta veckor till med fortsättningssteget. Första tillfället var idag och vi fick fortsätta med dyket vi påbörjade förra veckan (tjuvstartade) och sedan fick vi en ny övning där det innebär att hoppa med henne och sedan lägga Minelle på ryggläge och flyta. Det tyckte hon var riktigt kul, eller ja, hoppandet i alla fall. Hon trivs otroligt bra när hon får vara i vattnet. Speciellt när hon får använda sig utav flytringarna och simma själv. De är en riktig hit!

Eftersom inte pappa kunde vara med tog vi en promenad hem istället för bilen. Minelle somnade direkt, som vanligt, och jag tänkte att jag skulle få vila också lite när vi kom hem, men nej. När vi kom hem och vagnen stannade vaknade självklart Minelle och var jätte pigg. Så inget sovande för mamman. 
 
Älskar höstens alla färger på träden som är nu innan dem faller ner till marken. Men dem blir lite extra fina när solen skiner på dem och dem får glänsa som guld.