Smärtan är obeskrivlig, den måste upplevas för att man ska kunna förstå

07:00 satt jag på spinningcykeln med Veronica, för att dra igenom ett pass innan det är dags för min sista sittning på tatueringen. När jag kom hem tog jag någonting lätt att äta och sedan åt jag lunch innan jag skulle åka ner mot stan igen och möta upp Veronica.
 
12:00 hade jag tid för min sista sittning och den smärtan som jag fick är helt obeskrivlig. Den måste man själv uppleva för att man verkligen ska kunna förstå vad de var jag gick igenom. Dem som inte har tatuerat sig kan inte säga att de förstår dem, men de gör dem inte för fem öre. Jag vet det, för jag var en av dem som trodde jag "visste", men nu vet jag hur den verkliga smärtan känns. Den smärtan fick jag hålla ut med i 1,5 timme och det är det värsta jag har gjort i HELA MITT 22 åriga LIV. Som tur var hade jag med min underbara Veronica som höll mig sällskap, annars vet jag inte om jag hade klarat av det.  Tack åter igen vännen för att du följde med mig, de betyder otroligt mycket för mig. 
 
Men nu är den äntligen klar, vilket jag själv knappt kan förstå, nästan lite overkligt att min analoga kamera sitter på min kropp som jag har velat haft i ungefär 4-5 års tid.
 
Efteråt gick vi till Friskis och då bjöd dem på mini cupcakes så vi mumsade i oss två var. Vi var hem till henne en stund innan det var dags för mig att åka hem för att göra mig iordning inför kvällen, men sen på bussen på väg hem känner jag hur tröttheten kommer framkypande, så det blev ingen utgång med Friskis på kvällen. Det blev en lugn kväll hemma med telefonprat med Johan istället.
 
 

Lyxig dag med scones och nyklippt frisyr

Sent igår kväll bakade jag och Johan scones, så imorse efter en skön sovmorgon så lyxade jag till med det och apelsinjuice till frukost utöver mina bär,kvargen och ägget. Jag vet inte varför men jag tycker att det är gudomligt gott med apelsinjuice till scones. Strosade även runt i lägenheten och myste med missarna innan jag skulle åka in till Gävle. Fick även en fin liten bild på dem innan jag skulle åka.
 
 
Slutet på sportlovet börjar närma sig och då passar jag på att lyxa till det lite extra med en spontanklippning hos Tessan på Popp i Topp här i Gävle. När jag kom dit visste jag att jag ville ha kort, men inte hur, så Tessan hade en idé men visste inte hur det skulle bli, men jag sa att det förmodligen säkert blir bra, annars växer det ju ut igen efter ett tag. Slutresultatet blev superbra, jag är riktigt nöjd med det och trivs grymt bra i min nya härliga frisyr. Tessan är den trevligaste och bästa frisören jag har gått till under alla mina år.
 
Nu på kvällskvisten har jag varit till Friskis och tagit mig igenom ett värdpass och det är alltid lika trevligt att träffa motionärerna. Jag slutade rätt så sent på Friskis så det händer nog ingenting mer idag än att jag bara ska ta det lugnt. Kika på någon film kanske.. Vi får se vad som händer. 
 
 

Now were you pleasantly surprised, huh?

Värdpass stod på schemat idag mellan 15:45-18:00. När jag hade slutat passade jag på att gå på Linas danspass som jag tycker om så mycket. Hon har grymt bra och roligt pass. Efteråt sprang jag in på Ica en snabbis och köpte middag, som fick bestå av en smörgås med rostbiff och potatissallad och en loka, för att jag skulle hinna med bussen till Johan. Jag tänkte överraska honom med att åka dit istället för till mamma. Han blev väldigt förvånad men ändå glatt överraskad när han såg att det var jag som stod i dörröppningen.
 
 

"Bring me what I need"

Att hämta ut ett paket på Ica är ett bra tillfälle att ta en liten extra lång promenad, så idag fick de bli det innan jag var och hämtade ut det. Jag har letat efter en mugg som jag kan ha smoothie i hur länge som helst och jag har äntligen hittat en och nu har den kommit hem till mig. Ska inviga den när jag kommer hem till Johan, så får se om den är nå bra eller inte. 
 
Senare på kvällen drog jag iväg till Friskis för ett kärt besök och träna lite yoga. Visst känns det att jag inte har tränat på ett tag, för jag är lite stel och sådär, men passet var ändå oerhört skönt.