Träningen går inte så bra nu

Det har kommit in mycket nytt i min träningsgarerob den senaste tiden, vilket är väldigt kul, men även behövligt. De lila linnet och tightsen, men även mys sockorna fick jag av Johan. Jag har även köpt mig en yogamatta och en vanlig långärmad tröja (den randiga). 
 
Jag behöver lite ny inspiration nu eftersom jag inte har tränat på enigheter känns det som, men de är bara 11 dagar sen, förutom i ondags då jag var på yoga när det var friskvård i skolan. Jag har inte blivit frisk än, så de blir bara yoga för mig ett tag framöver. Men som sagt det är bättre än ingen träning alls. Dessutom behöver jag det eftersom jag är nästan lika stel som ett kylskåp, haha!
 
Yogamattan blir nog invigd på söndag kväll när jag och Johan har tänkt att vi ska gå på yoga. 
 
Nu måste jag sluta så jag får gå och sova, för imorgon är de full rulle hela långa dagen. Vad som hänger då får ni veta mer om senare. 
 
// Malin Jönsson

Lillebror är inte liten längre

Hej allihopa!
Vet ni? Min lillebror är inte liten längre. Han fyller 20 år idag. Herregud vad tiden går fort ibland. Jag och Johan har nyss kommit hem för att vi har varit på kalasfirande. De var trevligt och mysigt. Mumsig smörgåstårta och fika fick vi också.
 
 
// Malin Jönsson

Human contact - Catey Shaw

God morgon mina fina läsare! 
Äntligen är fredagen här igen och det ska bli riktigt skönt med lite ledighet. Även fast de kanske inte blir så mycket vila den här helgen, så ska de ändå bli skönt.

Igår på naturkunskapen gjorde jag och grabbarna i min grupp klart mig som hen. Vi har arbetat med dem olika organen och skulle sätta upp dem på mig som är gjord av papper. Det är jag till höger på bilden. Den andra är David ^^. 


Jag var helt slut i huvudet när jag kom hem så jag var tvungen att lägga mig och vila ögonen en stund. 

Vi hade även tvättstugan på kvällen. Som tur var så hade vi inte överdrivet med tvätt så de gick bra. Men sen sista tvätten vi skulle hämta fick jag hämta själv, för Johan hade somnat. Han var väldigt trött, för han hade inte ens märkt att jag hade gått iväg, hihi. 


Den här morgonen började bra, myste lite med missarna, packade väskan och åt frukosten i lugn och ro. En lugn morgon är en bra start på dagen. 

Nu när jag sitter på bussen på väg till skolan så känner jag hur ovanligt lugn jag är i kroppen. De är så skönt. 
Jag har även glasögon på mig för ovanlighetensskull. (Men jag har linserna med mig om jag skulle ledsna på dem, haha)

Ha en riktigt bra fredag nu.


// Malin Jönsson

Symaskinen SY

 I måndags när jag kom hem från värdpasset på Royal så sa Johan att han hade köpt en liten present till mig och jag frågade varför då? Då sa han att, för att du är du. Sedan hämtade han en stor Ikea påse och gav den till mig. 

Det som låg där i har jag velat haft typ hur länge som helst, men inte haft råd att köpa det för att plånboken har sagt ifrån. Kan ni gissa vad de var som låg i påsen? 

Jo, en SYMASKIN och lite tygprover och tråd. Jag blev så glad att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. 

Äntligen kan jag sy våra egna gardiner, kuddfodral eller annat skoj som vi behöver till hemmet eller någonting annat. Så underbart! 
 
 
// Malin Jönsson