Vecka 13

måndag: vila
tisdag: löpning 5 kilometer. Tiden: 34:58
onsdag: vila
torsdag: löpning 5,70 kilometer. Tiden: 43:22
fredag: vila
lördag: styrketräning
söndag: promenad 4,2 km. Tiden 45:00
 
Löpardistans: 10 km 700 meter
Promenaddistans: 4 km 257 meter
 
Det var veckan som nu snart har passerat helt, bara några timmar kvar av denna vecka. Veckorna bara springer iväg, lite för fort tycker jag. Tyckte att det inte allt för länge sen var nyårsafton och imorgon är det första april, hallå? Vart tog början av detta år vägen, haha.
 
Hade värdpass på Friskis idag och efter det blev det en promenad hem istället för att ta bussen. Var riktigt skönt att få gå en promenad. Resten av kvällen ska jag nog se på The OC och bara ta det lungt. Ha en fortsatt fin söndag och påskdag!

Dagens träningspass avklarat

Knoppen och kroppen är hel och ren, magen är mätt och belåten och dagens pass är avklarat. Lördagarna är det styrka i gymmet som gäller med mamma. Vi körde med kettelbell, skivstång och utan redskap.
 
Kettelbell
Marklyft: 2x10 32 kg, Sumolyft mark: 3x10 32 kg, Halo: 2x20 14 kg, Trippel X: 16 kg 2x10, Russian Twist: 20 kg 3x10
 
Skivstång
Rodd: 3x10  20 kg
 
Utan redskap
Running man: 3x20
Plankan: 1. 30 sekunder 2. 61 sekunder
 
Svettigt och härligt pass! Blev tyvärr inga bilder idag, mobilen fick ligga i skåpet och vila under tiden jag svettades, men tänkte bjuda på en annan bild istället. Det har visst hänt en del sedan Tjejmilen i Stockholm förra året. Det trodde jag aldrig att det skulle vara så mycket! Nu ska jag packa väskan och åka till farmor och ta det lugnt. Njuta av ledigheten helt enkelt.
 
1 september 2012 VS Idag, den 30 april 2013

Glad påsk!

Eftersom det är påskafton idag, så vill jag önska mina fina läsare glad påsk och hoppas att ni får en härlig dag, vad ni än hittar på för någonting. Själv ska jag åka till gymmet nu på morgonkvisten och sedan blir det en åktur med kvasten till farmor och äta påskmat.
 
Bjuder på en bild på två små söta påskkärringar vi hittade i torsdags när vi var till morbror och hälsade på.

När kniven i magen säger ifrån

Hoppas att ni har haft en riktigt bra skärtorsdag, för det har jag haft! :) Har varit hem till morbror och hälsat på dem där hemma idag. Små tjejerna, Holly och Bonnie, bara växer och växer. Vi åt även middag tillsammans med dem och ikväll blev det hamburgare med bröd och pommes.
 
Jag och morbror pratade lite löpning och kom på att vi skulle ta en runda senare på kvällen. Det passade ju perfekt eftersom jag redan hade mina löpartights och Asics på mig. När det var dags att börja dra sig hemåt drog jag och morbror ut på vår runda hemåt till oss.
 
Första, andra och tredje kilometern gick bra. Efter tre kilometer fick jag håll, kändes som om någon hade stuckit en kniv rätt i magen på mig. Den sista biten på 2,75 km promenerade vi nästan hela vägen. Joggade en bit, men fick riktigt ont igen så det gick inte. Dem sista hundra metrarna innan vi var hemma höll jag igen och joggade i lugnt tempo. Som tur var hade mamma hunnit hem innan, så vi slapp stå ute och vänta. Efter att morbror hade vilat någon minut joggade han hem igen. Han har blivit en bra löpare på kort tid. Klicka här så kommer ni till hans blogg, där han främst skriver om sin löparträning, men även lite annat trevligt! :)

Uppe före tuppen

God morgon sunshines! Eftersom det är tisdag, så innebär det sovmorgon fram till halv elva, jag skulle kunna sova 1,5 timme längre, men jag väljer hellre en löparrunda framför sängen. Har nämligen nyligen kommit ut från en skön morgon dusch efter en löparrunda på fem kilometer. Tiden blev 34:58. Tycker att det är bra tid för att vara såhär tidigt på morgonen. :)
 
 
Ganska fint väder var det ute denna morgon, dock var det lite kallt, men de gick bra ändå. Har sprungit i kallare väder förra veckan. Den fula mördar backen jag har i början av löpningen och i slutet när man nästan är hemma är inte och leka med. Efter att man har kommit högst upp på "toppen" är benen helt slut, tror aldrig att jag kommer ett tycka om den hemska backen.
 
Frukosten består av apelsin och två ägg. Nu ska jag fixa sista innan jag måste dra mig mot bussen. Ha en riktigt bra tisdag allesammans!
 
// Malin Jönsson