Anmäld till ännu ett lopp

Fyra lopp är inbokade, men tyckte inte att det räckte, för tidigare idag anmälde jag mig till ännu ett lopp. Det blev en spontananmälan till Gävle Halvmarathon & Gävlemilen som äger rum nästa lördag den 4 maj här i Gävle. Då blir det första loppet för i år med 10 km distansen. Eftersom jag inte riktigt har kommit igång med långdistansen än i löpningen tyckte jag att jag behövde en liten utmaning till mig själv, men även få tillbaka långdistansen som rutin igen. Har inte sprungit milen sedan Tjejmilen i September förra året, så vi får se hur detta går. Jag hoppas på att få en tid nära timmen i alla fall.

VårRusets bana fick bli dagens runda

Träningen för idag och den enda denna vecka blev pw/löpning 5 km med mamma och yoga på Friskvården i skolan i onsdags. Vi åkte till högskolan och körde Vårrusets runda. :) Mamma jobbade på riktigt hårt och bra idag, vi kom i mål på 50 minuter 49 sekunder. Det innebar att det blev ett ganska lätt pass för mig. Prövade även nya proteinpulvret och det smakade mycket godare än vad jag hade förväntat mig. :) Är riktigt nöjd med köpet, så de blir det att beställa fler gånger efter att denna burk är slut. 
 
Detta får även bli veckans sammanfattning av träningen denna vecka, eftersom det inte blev så mycket mer än vad jag skrev lite högre upp i inlägget. Nästa vecka ska jag ta mig ann milen för första gången sedan förra året. Undra hur det kommer att gå. Hoppas på bättre tid än då i alla fall som var på 01:14:59.
 

Paket från Strongerlabel

Igår när jag kom hem från skolan låg det ett fint litet paket i brevlådan som var till mig, det var min beställning från Strongerlabel. Väldigt nöjd över de två prylar som jag klickade hem, Philip Lailanis designade t-shirt och en shaker.
 
Är väldigt nöjd med tröjan, den satt väldigt bra och tyget var otroligt mjukt och skönt. :) Kommer en bild under invigningen av den i träningssyfte. Shakern är perfekt, bra storlek, design och mått. En grej jag tycker är lite skön är tvättlappen, eat / lift / wash / sleep / repeat. Härligt tänkt! :) Den här tröjan kommer få gå igenom många svettiga timmar i gymmet, under löprundorna och allt annat. Bara fantasin sätter gränserna!
 

Mysig kväll hemma hos pappa

Dagen började i skolan som vanligt, hade hantverk och hälsa under hela dagen. När jag slutade åkte jag hem till pappa. Till middag lagade pappa en vegetarisk soppa med hemgjort vitlöksbröd. Det var väldigt god! Efter att vi hade ätit spelade jag och Maja ett LasseMaja sällskapsspel. Vid åtta myste vi ner oss i soffan och kikade på Tonårsbossen och efter att det var slut så la jag mig och läste saga för henne. Skönt och mysigt, höll även själv på att somna där i hennes säng, haha! :) Snart ska jag lägga mig och dejta John Blund! 
 

Shopping från LittleDessert

När jag var nere hos Jennifer passade jag på att handla lite bakgrejer från hennes bakblogg/webbshop LittleDessert.  Jag kom hem med lite grann och denna gång blev det

 

10 stycken svart/vit prickiga muffinsformar
10 stycken vit/lila prickiga muffinsformar
2 stycken överföringsark
1 sugerpast

 

Hon har mycket bra och roliga saker. Har du inte kikat in där tidigare tycker jag att du ska ta dig en titt. Du kanske hittar någonting du behöver till din bakning eller någonting annat. :) Hon har chokladformar, färger, verktyg, halsband, kalastillbehör, presentkort,muffinsformar,sugerpast,överföringsark,karamellformar och mycket annat kul.