Ännu ett år som har svischat förbi oss

Tänk vad tiden går fort, årets sista inlägg blir nu uppladdat. Det känns lite konstigt, men det är roligt också för att få gå in i 2014 och se vad det året har att erbjuda. Tiden har gått så otroligt fort. Ibland önskar jag att man kunde stanna tiden och bara se över vad som hänt. Det har hänt otroligt mycket det här året, speciellt med mig själv. Under detta år har jag blivit så mycket självsäkrare än innan och det känns otroligt skönt. Men även upptäckt en del andra saker som jag aldrig trodde på att jag skulle klara av. Jag slutar aldrig att överraska mig själv och det är roligt. 
 
Nu måste jag göra mig klar för att ta mig igenom mitt sista värdpass för detta år. Efter det drar jag mig vidare till min fina halva och firar nyår med honom och några vänner. Med det vill jag bara önska er alla en riktigt gott nytt år och hoppas att ni alla får en riktigt bra nyårsafton. 
 
 

Vecka 52

måndag:
tisdag:
onsdag:
torsdag:
fredag: 55 minuter spinning
lördag: 110 minuter spinning (dubbelpass)
söndag: 55 minuter spinning
 
Vecka 52, sista veckan på detta år. Imorgon börjar vi om på vecka ett igen. Känns lite konstigt. Under julen blev det ingen träning, men hann få in fyra pass på slutet av veckan i alla fall och det är jag glad över. Idag fick jag även med mig Johan som sällskap. Han överlevde passet, men de var knappt för han var totalt slut efteråt. Men då är det ju bara som det ska vara. 
 
Mitt träningsår 2013 tycker jag har varit grymt bra och roligt. Jag har nått höjder och resultat som jag aldrig trodde att jag skulle nå, vilket känns otroligt roligt. Nu ser jag bara fram emot 2014, för att se vad det året har att erbjuda och vilka höjder och resultat jag kommer att nå under det kommande året. 
 
 

Käglor, kebabrulle och mys i mörkret

Igår hade jag och min andra halva en mysig kväll tillsammans. Vi var och spelade discobowling och jag vann ganska överlägset, med hela 203 poäng, så vill han vinna över mig lär han nog träna lite, hihi. Kvällen fortsatte med god middag på Monroes och sedan mys i biosalongen framför Hobbit. Vi hade en riktigt mysig och minnesvärd kväll tillsammans.