Avslutningsmiddag

Skolavslutningen har kommit och nu har jag sommarlov i tre månader. Känns skönt, men ändå lite tomt. Dessa tre månader har gått för fort, men vi ses till hösten igen och förhoppningsvis innan det också. Lyssnade på rektorn och lite annat trevligt innan vi blev bjudna på smörgåstårta. Efter det tog vi bussen mot Gävle och åkte hem.
 
Vid fem mötte jag upp dem från klassen som kunde komma på avslutningsmiddagen. Vi hade bokat bord till halv sex för tio personer, men vi blev sex som åt och en som kom senare på kvällen. Vi hade riktigt trevligt och det var ett bra slut på dessa tre månader vi har fått tillsammans av dem som var kvar till slutet, järn gänget som vi kallades av lärarna. :)
 
Nu måste jag sova, annars kommer jag inte orka kliva upp imorgon bitti när jag ska upp. God natt på er! :)
 

Vita ben + korta shorts

Tänkte passa på att inviga mina korta shorts idag när det är så fint väder. Vi SMFare ska ha en egen liten avslutning idag i Stadsparken i Sandviken, med brännboll, kubb, badminthon, grillning och annat trevligt. Ha en riktigt skön dag! :)
 

Motivationsinlägg från Ida

För en tid tillbaka hittade jag en tjejs blogg som jag fastnade för och följt sen dess. Den är fin, bra skriven och innehåller fina bilder. :) Såg ett inlägg som jag fastnade för till 100%. Hon skrev om tjejers träning, om dem som säger att vi tjejer inte ska "träna som killar" och att vi ska inte ha för mycket muskler, för det är inte snyggt och det är för manligt.
 
Där håller jag med henne! Vadå tränar som killar? Tränar tjejer och killar olika? Nej, jag tror faktiskt inte att vi gör det. Vi gör allting lika, men ändå finns det tydligen manliga och kvinnliga träningsmetoder enligt dessa personer. Om en tjej vill träna hårt och skaffa sig muskler för att hon vill, ska hon få göra det utan att få höra någonting negativt om det.
 
Hennes blogg kan jag rekommendera! :)
 
Här nedan hittar du länken så kan du läsa inlägget: 
 
 

Dans fusion

Ikväll när jag äntligen inte värdade denna måndag på Friskis så passade jag på att gå på Linas underbart svettiga dans fusion pass. Det kändes att man inte har varit där på ett tag, för stegen satt inte lika bra som innan, men tyckte att dem satt bra ändå. Svetten rann och rann kändes det som.
 
Hade även på mig pulsklockan för att se vad siffrorna säger där och dem var bättre än vad jag trodde att dem skulle vara. Pulsen innan passet start låg mellan 53-60.
 
tid: 00:50:00
genomsnittpuls: 150
högsta puls: 171
brända kalorier: 271
 
Nu ska jag dejta John Blund så man orkar upp till skolan imorgon.