Sakerna flyttar tyvärr inte på sig av sig själva

Det är fortfarande grejer överallt. Det är så mycket att man vet knappt vart man ska börja. Men katterna verkar ju tycka om när det är såhär här hemma, för det är ju som ett lekland för dem just nu när dem kan springa runt, hoppa upp på allting och utforska, haha. Att ligga och sova på flyttlådor, de är även en lyx, för de är tydligen väldigt skönt. Speciellt dem lådor som husse och matte ska plocka ur.
 
Vi hade även tvättstugan igår kväll för första gången, för att vi kunde tvätta våra nya sängkläder som vi vill inviga nu när vi har flyttat in. Det kändes lite konstigt att sova kvar här, när man under två veckors tid alltid har åkt hem till Hofors eller till mamma och sovit. Men de känns även väldigt bra.
 
 

Inflyttning till våran lägenhet

Det står det grejer precis överallt och jag vet knappt hälften av vart allting ligger. Nu när alla har åkt förutom mamma och Wilma, som ville stanna kvar och hjälpa till att packa upp någon låda. Snällt av dem, så nu kanske man får upp några lådor innan det är mittinatten.
 
Just nu ser det halvt ut som en byggarbetsplats, eftersom inte alla rum är fördigtapetserade, men de blir klart antingen på måndag eller tisdag. sen även som en soptipp, fast med en massa möbler, säckar och flyttkartonger överallt. Någon gång i framtiden kanske vi får ordning på den här röran.
 
 

Styrketräningen är igång

Nu sitter jag här med min sallad igen till lunch, jag  vet att det inte är så ovanligt, men det är väldigt bra mat att äta när man är mitt i renoveringen/inflyttningen när man inte har några grejer hemma.
 
Har nyligen kommit hem från mitt första styrketräningspass med mitt schema och det gick bra. Fortfarande lite vingligt med utfallsstegen, men förhoppningsvis så sitter den snart. Ska nöta som f*n, för nu ska jag komma tillbaka till min form som jag var innan, om inte till en ännu bättre.
 
Efter att jag har ätit upp lunchen ska jag fortsätta med det som är kvar att göra innan det är dags för inflytt av möbler och lådor imorgon. Gud vad jag längtar tills allt är klart här hemma. Jag är så less på det här just nu.
 
 

Mini-kalas för Melwin

Idag har jag och Maja haft ett mini-kalas här hemma för Melwin. Han fyller ett år idag. Så vi bakade en liten tigerkaka och sen när vi skulle fika så fick han smaka en bit av kakan, men han fick även lite skinka och räkor, och han tyckte att det var super gott. Det blev inte en sån tokig födelsedag som du trodde Melwin.
 

Det går inte alltid som man tänkt sig

Vilken eftermiddag/kväll! När jag vaknade imorse hade jag aldrig kunnat ana att den skulle ha sett ut såhär som den slutade.Jag hade bokat spinning pass klockan 17:00 så jag gick mot bussen till tjugo över fyra och väntade på den, men den kom aldrig, förrän 20 minuter senare. Så jag kommer någon minut sent och dem hade redan börjat när jag kom ner. När jag sätter mig på cykeln och börjar trampa så märker jag att trampan är lite mongo, men tänkte att jag ger den en chans ändå. De gick ca 15 minuter och sedan är den helt konstig så jag valde att kliva av och avsluta passet. Riktigt besviken för att jag inte fick gå på passet.
 
Då tänkte jag att jag ska gå upp på gymmet istället och köra någonting där. När jag kommer upp blir jag förfrågad om jag vill ha en individuell instruktion av en helt ny instruktör som ska diplomeras, och jag helt förvirrad säger ja utan att tänka till. Då om instruktörens medlem inte skulle komma så skulle jag få gå på den istället för henne. Och hon kom inte, så jag fick gå. Hade en trevlig timme med våran nya instruktör, för jag fick veta en stund senare att han hade klarat sin diplomering. Nu när jag har ett bra träningspass i handen som jag kan köra har jag en bra anledning till att gå till gymmet. Nu blir det en annan bana, i med en ny växel med styrketräningen, för nu ska jag bygga upp kroppen igen och bli stark(are).