Vecka 34

Dagarna den här veckan har gått väldigt snabbt. Jag har nästan inte hunnit suttit här någonting alls. Vilket är bra och dåligt på samma gång. Det bra är ju att jag har legat tid på annat skoj, men det dåliga är ju att bloggen blir lidande. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt, men de kommer att vara så nu att bloggen kommer att komma lite åt sidan. Jag ska inte sluta uppdatera den, men det kanske inte blir lika många inlägg som innan jag började skolan. Jag hoppas att du har förståelse och stannar kvar att följa mig.
 
Dags för veckans redovisning av träningen:
 
måndag: 100 lunges + 160 squats + Uddans Dansstudio
tisdag: 200 lunges
onsdag: 180 squats + 7 km promenad
torsdag: 185 squaus + SkivstångSpin 90
fredag: corepass + aerobics + 200 lunges + 190 squats
lördag: spin 60
söndag: 220 squats + skivstångsintervall 75 + stationsjympa bas (värdade under passet)
 
Nästa vecka väntar en fullspäckad vecka med skola, underbara människor och träning. Det kan inte bli mycket bättre än vad det är just nu. Jag mår sjukt bra!

Uddans Dansstudio

Från och med idag, måndagarna framåt, kommer jag att dansa på Uddans Dansstudio. Jag har dansat sen jag var liten tjej. Har tidigare gått på Uddans och Ackes dansskola. Slutade när jag var 13 för att jag fick för dålig kondition och flås. Jag har alltid tyckt om att dansa, att kunna uttrycka sig genom dans är helt fantastiskt! Men nu, sex år senare, står jag i en av danslokalerna på Uddans Dansstudio igen. Orken, konditionen och flåset höll hela passet igenom, det var sådan härlig känsla.
 
Efter passet stod jag och prata med ledaren lite, men sen när jag skulle ner för trapporna kände jag bara hur mungiporna drog sig uppåt och endorfinerna rusade ur kroppen på mig. Det går nästan inte att beskriva hur lycklig jag var. Det kändes bättre än när man är sådär lyckligt nykär i någon, när mungiporna bara ler av sig själv, bara sådär ändå. Jag kunde verkligen inte sluta le! Dem som mötte mig lär väl ha trott att jag var dum i huvudet eller någonting, men då fick dem tycka det, för idag har det varit en riktigt j*vla bra dag! Den kunde inte ha slutat bättre.
 
Nu ska jag kika klart på sista biten av Idol som jag har kvar, sen är det läggdags som gäller, för imorgon bär det av till skolan igen! Puss & Kram på er alla fina människor!

Början på allt

Inom mindre än 14 timmar startar allvaret igen, då börjar jag studera igen. Nu ska jag ta tag detta och göra klart gymnasiebehörigheten, så kanske man kan läsa vidare eller skaffa sig ett jobb. Två år sen jag slutade skolan sist, det är inte så lång tid ändå när man tänker efter. Lite av skolan förhoppningsvis sitter fortfarande kvar. :) och gladligen går jag från arbetssökande till studerande, så otroligt skönt att få slippa arbetsförmedligen ett tag fram över. Jag hoppas att det blir ett långt uppehåll från dem. 
 
Tidigare idag har jag varit på värdträff på Friskis, där alla värdar träffas, pratar och har genomgång på vad som har hänt den senaste tiden eller kommer att hända. Vi fick även också pröva på nya nyheter inför hösten, antingen TMI (träna med instruktör) eller FlexSoft. Jag valde TMI och vi körde ett kettelbells pass med intervaller. Jobbigt och svettigt men riktigt roligt!
 
Ove, en av våra cirkelfysledare hade även fixat en liten utmaning till oss. Vi som vill vara med och delta, självklart är jag med,ska ha prövat alla olika pass innan julavslutningen. Man fick vara i lag också om man ville, men det blir ännu mer utmaning och lite roligare om man är själv. :)
 
Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan lyssna på bra musik och redigera lite bilder innan det är dags att dejta John Blund. Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra söndag!

Gårdagen är nu ett minne som sparas

Förmiddagen spenderades med Sofie, Melwin och Wilma. Vi var och såg nya Alfons Åberg filmen Hokus Pokus. Jag har inte sett en Alfons film sedan jag var liten, så det var lite roligt att få gå på den. 
Tyvärr var Sofie och Melwin tvungen att åka hem direkt efter bion, men jag och WIlma tog en liten stund på stan. Strosade i lite butiker. En ny träningskalender, post it lappar och en chokladgrej (vet inte vad den heter, men ni hittar den på bilden här under) fick följa med mig hem. 
Jag var barnvakt hela kvällen, då passade jag på att ha en egen liten filmkväll med en massa film och lite gott till. Invidge även min chokladgrej med nektariner att doppa i den smälta chokladen. Step Up filmerna är mina favoriter, jag såg fjärde filmen igår och det har blivit min nya favoritfilm. Så otroligt bra! Jag såg även Monster In Law och PitchPerfect. Komedikväll, vad var jag behövde och de blev det, kan jag lova. Nu har jag fått skrattat av mig "lite", haha! Somnade riktigt gott efter den kvällen.