Puss på dig Theodore

Du var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dig första gången. Jag var helt såld, du förtrollade mig. Vi träffades första gången på min 18 års dag. Du följde med mig överallt, vart jag än gick och vi delade fina minnen tillsammans. Tyvärr fick jag ta farväl av dig den 27 maj 2012, då du lämnade mig. Det är 1 år 5 månader och 3 dagar sedan. Jag saknar att spendera tid med dig. Jag saknar dig bara mer och mer ju längre tiden går. Du kommer alltid att vara speciell för mig! <3
 

Sista besöket hos morbror

Hejsan mina fina läsare!
Tidiagre idag var jag hem till morbror och hälsade på med mamma och Wilma. Alltid lika trevligt att träffa dem och även få se små tjejerna, men ingen av dem är särskilt liten längre, dem börjar bli stora nu båda två. Holly fyllde tre i juni och Bonnie fyller ett inom tre veckor. 
 
Jennie hade rensat sin garderob och frågade om jag ville kika i högen som hon skulle skänka bort och jag kom hem med nästan hela högen, bara några få plagg som fick stanna kvar. Är så otroligt glad och tacksam för alla kläder jag fått och nu kan jag fylla på min garderob lite till. :)
 
Appropå rubriken. Idag var det sista besöket hos morbror i Andersberg, för i slutet av november flyttar dem till ett större place. Vilket ska bli riktigt roligt! Kanske man kan hälsa på dem lite oftare än vad jag hinner just nu när jag pendlar till Storvik varje dag på vardagarna. 
 
Nu ska jag kika om det är någonting bra på tv att titta på. Hoppas ni har en bra kväll allihopa! :)
 
 

Morgontimmarna behövs, annars kan hela dagen vara förstörd

Som jag skrev tidigare har höstlovet nu börjat och de känns riktigt bra, men lite tomt utan att åka till skolan lär jag ju säga att det är. Igårkväll när jag gick och la mig tänkte jag att jag skulle ha lite sovmorgon och inte ställa klockan, utan att jag ska få sova tills jag vaknar. Tror ni inte att jag vaknar sju i alla fall? Jo, de gjorde jag ju självklart, haha. Men jag klev inte upp ur sängen förrän en halvtimme senare. Jag tycker att det är skönt att vakna tidigt, för då kan jag bara vara en stund innan jag börjar dagen. Det har jag märkt om jag vaknar vid nio-tio tiden, vilket inte är ofta, men när det väl händer så tycker jag att det är jobbigt. För då känns det som om halva dagen redan har swishat förbi.
 
När jag klivit upp satt på mig lite myskläder, plockade jag lite och tog ner smutstvätten. Imorse njöt jag av en smörgås med skinka, lite kvarg med jordgubbar, mango, granatkärnor och lite blandade nötter till frukost. Det är ju så underbart gott och speciellt på morgonen när man inte har ätit på flera timmar.
 
Sent igårkväll kom jag på att jag skulle göra rent mina illaluktande, nästintill stinkade träningsskor, som jag egentligen skulle ha gjort för länge sen, men innan jag gick och la mig gjorde jag iordning ett vattenbad utblandat med ättika. Nu ligger dem på balkongen på torkning. Ska bli intressant att se om dem luktar svett efter att dem har torkat klart. :)
 

This weeks challenge - Idasfitness

God morgon mina fina läsare!
Höstlovsveckan har kommit och jag var in på Idas blogg och första inlägget jag såg var veckans utmaning och tänkte att jag skulle vara med denna vecka. Någon som vill hänga på? Tänkte göra några redan innan lunch, för då ska jag åka iväg med mamma och Wilma och hälsa på lilla farmor. Hoppas ni alla får en riktigt fin måndag och en bra start på veckan. Magen kurrar, så de är nog dags att avsluta här och göra iordning dagens första och bästa mål på dagen, frukosten.
 

Vecka 43

måndag:
tisdag:
onsdag:
torsdag:
fredag:
lördag:
söndag: styrketräning genom hela kroppen
 
Sista veckan har snart gått förbi oss och snart är långledighetsveckan här. Detta har inte blivit någon bra träningsvecka, men de har varit annat istället, de övriga livet eller vad man ska kalla det tog över alltihopa. Eftersom jag är ledig hela nästa vecka tänkte jag ta mig lite mer tid åt träningen, men även träffa lite vänner.
 
Idag när jag var till gymmet hade jag sällskap med mig och det var mamma. Motivationen fanns inte riktigt där, den försvann under vissa tillfällen. Jag kände mig ganska stark i vissa övningar, men i andra inte alls lika bra, men så är det ibland när man inte känner sig på topp. Jag är ändå ganska nöjd ändå med helheten av passet. Vi körde bänkpress, flyes, hantellyft åt sidan, axelpress, omvända flyes, knäböj, liggande lårcurl, vertical traction och lower back maskin. Tänkte köra armar, mage och vader också, men viljan försvann helt så kände att det inte var någon ide att fortsätta. 
 
Ikväll ska jag värda på Royal mellan 16:45-20:15, efter det blir det bara hem och ta det lugnt.