Sängliggandes nästan hela dagen

Min dag idag har inte varit speciellt händelserik. Jag har mest legat i sängen, antingen sovit, myst med katterna eller funderat på saker och ting. Jag var upp en stund på förmiddagen och åt brunch, men sen gick jag och la mig till strax efter att Johan kom hem från jobbet.
 
Han har förberett morgondagens efterrätt som vi ska äta hemma hos hans föräldrar. Längtar redan! hihi
Annars har det inte hänt speciellt mycket här hemma idag. Jag har fixat lite praktiska saker, som tex adresslista, karta, packningslista, musik, inför våran lilla tripp vi ska göra nästa vecka.
 
Nu är jag även snart frisk. Har inte ont i halsen längre, nu är det bara den rinnande näsan kvar, men den borde vara "borta" den snart med. Det känns riktigt skönt att jag är på tillbakavägen igen. Det innebär ju även att jag kommer att kunna träna snart, förhoppningsvis innan vi åker på tisdag.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgonbitti. Natti natti folket!
(Dagens brunch jag gjorde iordning)
 
// Malin Jönsson
 

Frukosten när den är som bäst

"Kall pannkaka med smör och socker, de är obeskrivligt gott!"
Ja, de var precis vad jag tänkte när jag fick min första tugga i munnen av min pannkaka.
 
Det ni ser på bilden är dagens frukost som bestod av en smoothie av kvarg, filmjölk och blåbär. Pannkaka med smör och socker. Skivad melon, kokta ägg och varmt vatten med honung. Det var så gott idag att allt bara smälte i munnen. Allt var perfekt!
 
Idag händer ingenting, har inget på schemat i alla fall, men de kanske är lika bra eftersom inte kroppen är på topp. Jag ska nog ut på en lugn promenad i alla fall, för att få i mig lite frisk luft och få röra på kroppen.
 
 
// Malin Jönsson

Inte på topp just nu

God morgon på er,
Måndagen är här och mitt mående är inte på topp idag. Jag har ont i halsen och har även en förkylning i kroppen. Har även lock för båda öronen, men de får jag jämt när jag är sjuk, men utöver det är jag ganska pigg, så jag deppar inte ihop helt. Idag står det tvättstugan på schemat och jag startade första maskinerna runt åtta imorse så jag är i full gång.
 
Till frukost fick det bli lite av varje, varmt vatten med honung, finn crisp med ost och avokado, skivade jordgubbar, melon och ägg. Det var en väldigt bra och god kombination.
 
När Johan kommer hem ska vi åka iväg och veckohandla veckans mat. Annars händer det väl inte speciellt mycket. Blir väl vila och titta på Robinson - Love Edition, för jag lär nog avboka kvällens cirkelfyspass, även fast det tar emot.
 
Ni läsare, har ni några bra tips eller huskurer som ni brukar använda er utav när ni har ont i halsen eller är förkyld? Jag behöver alla tips jag kan få.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa!
// Malin Jönsson

Mina första egensydda gardiner

YES, I did it! 
Tre timmar senare och jag har nu fått ihop mina första gardiner. Jag är så stolt och lycklig just nu!
 
Det kanske ser lite "katastrof" ut på bilden, men de är nog för att jag inte har tvättat/blött upp dem än. Dem är ganska stela just nu, men tänkte att jag skulle köra dem i en maskin imorgon när jag har tvättstugan.
 
Annars är jag hel nöjd över dem! :D
 // Malin Jönsson