Ny spinningledare = Är där och prövar passet

Har just kommit ner i spinningsalen och ska ställa in cyklen inför månadens sista pass. Fick även med mig sällskap av mamma, vilket gjorde det lite roligare. Inviger även mina korta tights idag från XU2. Så det här ska bli intressant hur den här ledaren är och vad hon har för musik. Taggad till 80%. Nu måste jag fixa här innan passet börjar. Tjoho!
 
 

Tvättstugan när tuppen vaknar upp till liv

God morgon! Idag var jag uppe före tuppen, för idag står det tvättstuga på schemat. 07:00-10:00. Som tur är så har jag inte så mycket tvätt jag behöver passa. Just nu sitter jag och väntar på att sista maskinen ska bli klar så jag kan lägga in det i torktumlaren och i torkskåpet. Om någon timme ska jag iväg till Friskis för att svettas lite. Hoppas att alla får en lika bra start på dagen som jag.
 
 

Värdpass under sommaren

Mitt andra och näst sista värdpass för den här sommaren på Torget är nu avklarat och det har varit en väldigt varm kväll med lite lagom mycket människor så det har varit ganska lugnt. Avverkade tre timmar, 18:00-21:00. Nu blir det hoppa i säng och sova några timmar innan det är dags att gå upp för en ny dag.
 
 
 

Supersnabb leverans

Idag vill jag hylla prestationskläder.se för deras supersabba leverans, för idag kom mina tights. Så snabbt hade jag inte räknat med att jag skulle få dem så snabbt. Vad jag längtar tills jag får inviga dem här tightsen också. Undra vilket par som blir invigt först, dem långa eller dem korta?!
 
Nu kommer eftersvettningarna från promenaden jag tog till posten för att hämta ut paketet. Solen gassade på och det var sjukt varmt ute. Svetten bara finner och rinner, den tar aldrig slut. Om den inte slutar snart så tänker jag gå in i duschen och svalka av mig.
 

Favorit tightsen har kommit hem

Äntligen är dem hemma! I fredags klickade jag hem två par nya tights och nu har dem kommit, men lär tyvärr skicka tillbaka det andra paret för jag har fått fel. Så förhoppningsvis kommer mina andra tights i slutet av veckan.
 
Det här är verkligen dem skönaste och bästa träningstightsen jag har. Jag har dålig blodcirkulation i kroppen i vanliga fall, men nu efter att jag har börjat använda dem här har det blivit mycket bättre. Fick ju mina första av Johan i present när jag fyllde år och det är en av mina bästa presenter jag någonsin fått, och då har jag fått en del under mina 23 födelsedagar.
 
Får se när det blir invigning av dem här tightsen... Förhoppningsvis den här veckan.