Kaos var bara förnamnet

Har nyligen kommit hem från mitt första och sista sommarvärdpass. Det gick ju heeelt åt skogen, nästan i alla fall. Det var bara fel. När jag var på väg dit kändes allt bra, var lugn i kroppen och helt avslappnad. Jag trodde att det här skulle gå otroligt bra, men icke sa nicke.
 
Det första man möter sig av är att man inte hittar nyckeln till grinden och dörren när jag var och hämtade väskan. Tur att de finns reservnycklar säger jag bara. När jag kommer in och ska logga in och grejer så funkar inte det, bra grejer, haha! Tur att Britta hade passet och kunde hjälpa mig. Där trodde jag att problemen var slut, men då insåg jag att jag skulle få göra manuella incheckningar, för att skrivaren till biljetterna inte fungerar. Heja tekniken! 
 
När jag hade låst grindarna och lämnat väskan kunde jag andas ut, haha! Vilken eftermiddag/kväll det har varit. Kaos är bara förnamnet för dagens värdpass. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av timmarna som är kvar, för imorgon är det några ärenden som ska uträttas.

Utmaning i augusti

Idag, nu slog det mig. Jag vill göra någonting bra nästa månad och tänkte att en utmaning skulle passa perfekt. Därför tänkte jag köra en 31 day squat challenge imorgon när augusti börjar. 
 
Det innebär att man gör så många det står på bilden att man ska göra och när det står rest så är det vila som gäller. Du lägger upp det hur du vill med dagens squats. Antlingen om du vill dela upp dem, köra sets eller köra alla rakt av, det är upp till dig. :) 
 
Jag kommer att lägga upp bilden då och då så att ni kan hålla koll och slipper bläddra efter detta inlägg. Jag är sjukt taggad! :)
 
Hänger du med du också? Såklart att du gör! ;)

Besök till mina sunshines

Hejsan på er fina läsare! 
Usch vilket väder det är just nu! På förmiddagen var det fint, men sen på eftermiddagen blev det regn och det gör det fortfarande. Höstkänslan kom fram idag, tråkigt, men ändå lite mysigt. 
 
Förmiddagen var jag, mamma och Wilma till Andersberg och hälsade på. Morbror var dock inte hemma, lite tråkigt, men så kan det vara när han är borta och jobbar. Bonnie var lika sällskaplig som alltid, vilken tur man hade, så att hon inte var på skrikhumör. Holly har kommit in i en blygperiod, så det går inte lika bra med henne, men jag fick gunga henne lite i lekparken i alla fall. Måste passa på dem stunder man får, hihi! :)
 
Ikväll blir det en lugn kväll, med lite film innan man tänkte lägga sig och sova. Är några timmar kvar, så hinner med två eller tre filmer innan dess. :)
 

FBI Special Agent Sarah Ashburn

Förhandsvisning nu igen. Oj, vad mycket bio jag går på, men de ingenting jag tackar nej till eftersom film är bäst på bio. Igår kväll var det dags igen och denna gång var det The Heat som visades på duken. Mitt fina sällskap var mamma och Evelina. 
 
Filmen var som jag hade förväntat mig, riktigt bra och väldigt mycket humor. Skratta, de gjorde man nästan genom hela filmen. Bra skådespelare var det också, speciellt Sandra Bullock och Melissa McCarthy, som är huvudpersonerna i filmen. 
 
 
 
 Slog även på stort och köpte mellan popcorn och en bonaqua med smak av mandarin.
 

Sanden i timglaset börjar rinna ut

Nu är det bara 40 dagar kvar tills det är den sjunde september och det är dags för mig och 33 563 personer till att ta sig igenom Tjejmilen 2013 runt Gärdet i Stockholm. Tiden går väldigt fort, lite för fort. 
 
Känns inte sådär jätte bra just. Har inte tagit milen sen början av april och jag tagit en kortare runda sen Gotlandresan, då jag sex km. Det har inte blivit så mycket löpning som jag hade tänkt mig, men det kan vara för att jag inte haft suget, inte tyckt att det varit så roligt. Förkylningen vill inte ge med sig heller, vilket inte är så roligt. När jag är helt frisk ska jag ta tag i det här, för jag vill komma in i mål med nytt PB på loppet, helt under timmen. Mitt PB på milen just nu är 01:07:07. Ser fram emot detta väldigt mycket!