Vecka 26

Det här har inte varit en bra vecka för mig, varken träningen eller maten har gått särskilt bra. Har bara kört två träningpass och mycket skräpmat har det blivit. Det tycker jag inte om, men någon gång måste man ha det, men nu tycker jag att det har blivit lite för mycket sådant den senaste tiden. 
 
Klockan 17:00 kör jag veckans sista pass och det blir 55 minuter Zumba Fitness utomhus, första gången för i år. Får se hur det går, haha! :) 
 
måndag:
tisdag:
onsdag: 
torsdag: hemkommen från Gotland
fredag:
söndag: 55 minuter Zumba Fitness

Träningsvärk.se

Runt kvart i sju vaknade jag igår och kunde inte sova, då tyckte kroppen att jag tydligen att sovit klart. Istället för att gå upp satte jag på favorit filmen, Jag saknar dig. Hur mysigt är inte det på en skala ett till tio en lördagmorgon.
 
 
 
Jag körde mitt första träningspass sedan jag kom hem från Gotland. Eftersom det var så fint  väder passade jag på att ta cykeln till träningen. 
 
Mitt första pass blev favoriten skivstångsintervall 75 med en av mina favorit ledare. Det kunde inte börja bättre. Under tiden jag plockade fram stången, vikterna och brädan kände jag hur glädjen började sprudla. 
 
Det fanns glädje och styrka under hela passet. Sådan styrka, ork och glädje har jag inte haft på riktigt lång tid. Det var så härligt när endorfinerna bara spruta ur kroppen, jag bara längtar tills nästa styrkepass.
 
Straxt innan styrkedelen skulle ta slut och vi skulle gå över till konditionsdelen av passet kände jag hur spyan började komma upp i halsen. Jag körde vidare men jag tog det lte lugnare och då försvann efter någon minut. Jag har aldrig aldrig kört så hårt att jag fått spykänsla, det var lite läskigt, men någon gång måste vara den första och nu vet jag hur det känns. 
 
Efter att halva konditionsdelen hade gått fick jag håll, det kändes som om någon stack en kniv i magen på mig. Krämporna var nästan hemska, men hjärnan ville köra på, för det inte var så långt kvar och jag lyssnade på hjärnan istället för kroppen och körde vidare.
 
Efter passet var jag så slut i kroppen så jag kunde dö vilken sekund som helst, kändes det som. När jag var och hämtade proteinpulvret i skåpet kom jag på att jag hade tagit cykeln hit, det hade jag helt glömt bort. Just då i denna stund blev jag ännu tröttare, haha! Mamma hade kommit till gymmet så jag höll henne sällskap ett tag innan jag satte mig på cykeln och trampade hemåt. Det värsta är ju att det är ungefär uppförbacke under hela hemfärden och sedan var det självklart motvind, så när jag kom hem då ville mina ben bara säga tack och adjö!
 
Oj, det här blev ett långt inlägg, men hoppas att du fortfarande orkar läsa, det här passet var det värsta, men ändå det bästa passet någonsin. Den här känslan och kvaliten på passen vill jag uppleva under fler tillfällen, förutom spyan och hållet, haha!
 
Till lunch lagade jag iordning lax med rivna morötter, gurka, feta ost och sås. Shit vad bra det satt i min mage efter denna förmiddag, riktigt gott var det också!
 
Idag, dagen efter passet, då ska vi snacka om träningsvärk. Den sitter i låren, magen, axlarna och skuldebladen. Då vet man att man har jobbat när man har träningsvärk!
 
 

MMSports & Fitnessguru

Dagens bästa! :) Det hittade vi i paketet från MMSports. Dagens bästa är den där lilla lappen som satt på linnet, för efter det blev jag otroligt glad och motiverad till träning. Där hade vi peppning till 100%! 
 
MMSports:
Träningslinne - ICANIWILL
Wrist wraps - ICANIWILL
Förvaringsburkar - Body science
 
Fitnessguru:
Nudlar - Fitnessnudlar
Träningskalender - Fitnessguru
Proteinpulver - One Whey Kiwi yoghurt portionspåse
 

Tungt paket från Sportamore

Som ni kanske vet hade jag ett paket liggandes på sängen igår när jag kom hem, som låg där och väntades på att bli öppnad. Denna gång beställde jag hem en ny sportbh och ett par korta tights. Båda två är från Nike, bästa märket! Otroligt sköna plagg. Sportbhn är en two in one, man kan alltså vända ut och in och ändå använda den. Super bra!
 
Det låg även en till grej i paketet och det var en låda full med vikter. 15 kg totalt, så dessa ska jag nog klara mig på ett tag. :) Är väldigt nöjd med min nya power box från Abilica.
 

Hemkomsten

Igår kom jag äntligen hem och gud vad skönt det var att vara hemma igen. Borta bra, men hemma bäst! Resan gick bra, dem släppte av mig straxt efter fyra. Kikade posten och det visade sig att jag hade fått hem tre tidningar, så nu har jag läsning ett tag, härligt! Paketet som jag skickade efter låg även där också, som mamma hade varit och hämtat ut åt mig. 
 
Packade även upp direkt, skönt att göra det direkt så man har det gjort liksom. På kvällskvisten kom Sabina över några timmar för att ta ett litet balkonghäng för att bara vara lite, men det blev så kallt, så vi fick stanna inne istället. Vilket var lite synd, för det är så skönt att sitta på balkongen.
 
När klockan var straxt efter elva var jag så trött och somnade nästan direkt, sen sov jag som en stock hela natten. Känslan när man får sova i sin egna säng efter elva dagar, utan gnissel, gung och ja allt vad den där sängen gjorde på Gotland, helt underbart! 
 
Nu ska jag vänta på att Wilma ska vakna så vi kan äta frukost, sedan blir det en promenad till Ica. Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda.