Ännu mera värd

Jag sprang och det visade sig att jag hann med bussen. Nu sitter jag på den efter en härlig eftermiddag/kväll på Friskis & Svettis med lite funtionärer. En liten mini fest för oss värdar och det var riktigt kul, vi blev även bjuden på lite gott att äta också. 
 
 

Vecka 13

måndag:
tisdag:
onsdag: spinning 55 minuter
torsdag:
fredag:
lördag:
söndag: löprunda på 30 minuter

Har nyligen kommit hem från min första löprunda för den här säsongen. Jag vet inte hur långt jag sprang, men tiden var 30 minuter. Jag pratade med min karl och han trodde att jag sprungit ca fem kilometer. 

Innan trodde jag att jag inte skulle orka springa mer än 500 meter eftersom jag inte har sprungit sen Vårruset förra året och de var 21 maj 2013. Benen kändes starka och dem bara sprang och sprang.

Nu är de bara att ladda om till nästa vecka, imorgon blir det vilodag om det inte blir en promenad imorgon kväll när jag kommer hem. 

Chokladbollsbakning med hårigt sällskap

Mysigt sällskap jag fick nu när jag ska baka chokladbollar till imorgon. Tänkte bjuda på lite fika i skolan, eftersom jag fick alla rätt på nyhetskrysset förra veckan. 

Var även till Valbo en snabbis innan jag och Johan åkte hem. Lite nördig pojkvän man har, som måste spela tv-spel inne på butikerna. Så söt! Haha ;)
Vecka 12

måndag: 55 minuter spinning + 55 minuter yoga
tisdag: 55 minuter spinning
onsdag:
torsdag: 90 minuter skivstångspin
fredag: 75 minuter spinning
lördag: 55 minuter spinning
söndag:
 
Min första hela träningsvecka har passerat efter tatueringstiden och jag är riktigt nöjd. Även fast det har varit tungt, som de ska vara, så är det väldigt skönt att vara tillbaka på banan igen. Idag ska jag bara vila och ta det lugnt. Ha det grymt bra idag i det soliga fina vädret och få i er lite D-vitaminer till kroppen. De behöver vi nu efter den långa vintern.