Wilma kom och hälsade på

Denna måndag har det varit en måndag med fullt upp. Wilma har varit hit och hälsat på, då hon nu har höstlov. Då passade vi på att åka till Fjärran Höjder och bada. Minelle älskar verkligen att bada. De är nog de bästa hon vet. Efter badet tog vi oss en tur ner till stan för att Minelle skulle få sova lite. Då hon sover mycket bättre i en åkande vagn än när den står still. 

Vi hämtade ut paket från Lindex och tog oss en varsin smoothie på favoritstället Naked Juice Bar. De fick bli dagens lunch tillsammans med en proteinbar.

Mamma kom förbi en stund innan hon åkte hem med Wilma. Till middag åt vi blomkålssoppa toppad med bacon. Första gången jag lagade detta och de blir fler gånger kan jag säga då det var sjukt gott!

 

Födelsedagsfirande av bästa vännen

Ikväll har jag haft födelsedagsfirande för Andréa. Blev middag på restaurangen Mezopotamya. Dem har så sjukt god mat där! Jag brukar äta en blandtallrik med lite olika kötter och dippar, men ikväll tog jag lax med tzatsiki och klyftpotatis. Så gudomligt gott! Laxen var sådär perfekt tillagad och allting satt som en smäck.

Jag hade en riktigt trevlig och rolig kväll tillsammans med Andréa och Anna. Skönt att få komma ut och bara vara jag. 

 

#FuckCancer

Idag hände det som inte får hända.
I 2,5 år har min moster haft sin kamp mot cancern. Hon kämpade emot, men idag tog den hemska sjukdomen över, och hon tog sitt sista andetag och somnade in. Jag kan inte förstå... Jag kommer nog aldrig att kunna förstå... Moster, Du kommer vara evigt saknad!
 
 

Äntligen hände det!

Här har vi en glad och utvilad mamma som skriver idag. Minelle har nämligen sovit hela natten inatt, för andra gången i sitt liv. Äntligen! haha. Hon vaknade, drack välling vid 05:30 tiden och somnade om igen. Vaknade igen strax före 09:00. Så jag fick inte bara sova hela natten, jag fick även sovmorgon. Halleluja! Bara detta gjorde min fredag. :) 
 
Eftersom jag fick sovmorgon tänkte jag att jag skulle äta brunch istället för frukost. Så de blir gårdagens middag, broccoligratäng med chicken nuggets och rödbetor. Så gott! och så enkelt att göra. 
Får se vad denna fredag har att erbjuda, men nu, BRUNCH! :)
 
 

En ny kortare frisyr

Opsidasy! Vad har hänt här?

I fredags fick jag en spontan tanke och senare på kvällen, under idoltittandet, stod Johan med rakapparaten i mitt hår. Det var ca 5,5 år sedan jag hade denna korta frisyr sist. Men då var det inte meningen. Utan tanken var att jag skulle fixa till min sidecut hemma, men resultatet blev hemskt, så jag bestämde mig för att raka av mig allt istället och låta det växa ut. 

Nu har det gått några dagar och även fast jag har sett min spegelbild några gånger så har jag fortfarande inte vant mig vid den. Sedan är det väl också för att jag är förkyld och måste bära mina glasögon också, vilket jag sällan gör under dagtid. Men det är sjukt skönt med detta korta hår i alla fall. Dock inte om man är ute utan mössa, då blir det väldigt kallt. Jag har en tendens att klippa/raka mig kort till vinterhalvåret börjar. Vet inte riktigt hur jag lyckas pricka in det jämt, men de gör jag tydligen, haha.

Får se hur långt jag sparar tills jag kortar av det nästa gång. Förmodligen låter jag det växa ut lite och sedan stannar där ett tag, då jag trivs väldigt bra i mig själv när jag har mina korta frisyrer.