Vecka 39

måndag:
tisdag: 55 minuter box + 55 minuter yoga
onsdag:
torsdag: 55 minuter dans + 55 minuter flex soft
fredag:
lördag: 55 minuter spinning
söndag: 55 minuter intensiv jympa
 
Första veckan som helt frisk, utan att behöva snyta näsan hela tiden. Har tagit det lite lungt nu denna vecka, men känner att jag är på väg tillbaka igen. Från och med nästa vecka har jag funderingar på om jag ska lägga in gymmet igen. Var väldigt länge sen jag var där nu, men det är för att jag inte har haft lust eller att viljan har varit där. Nu känner jag att suget börjar komma tillbaka och jag vill börja lyfta igen. Jag vill känna mig stark igen och kanske till och med starkare än innan.
 
Den här veckan har jag även kört två rörlighetspass och jag märkte väldigt stor skillnad sen början av sommaren och nu. Under sommaren har jag inte kört någon rörlighet alls och jag märker nu hur stel jag har blivit i kroppen, speciellt i ryggen. Men men, ingenting man kan klaga på, de är bara att börja om på nytt så är man tillbaka ganska snart igen.

We'll be raising our hands, shining up to the sky

Lördagens kvällen har kommit till oss och ikväll följe jag kvällens hockeymatch mellan Linköping HC - Brynäs IF via SHL.se. Spännande match, men tyvärr blev det oavgjort när sista perioden avslutades och Linköping tog hem vinsten på straffar. Det är bara att ladda om till nästa match och köra gärnet då.
 
 
Jag hade tänkt att ta morgonpass med spinning, men jag kunde inte somna inatt så avbokade passet och tog lite sovmorgon istället. Som tur är har Martin sitt pass lite senare, så passade på att gå på det, eftersom det var lite över en månad sen jag var på hans pass sist. Det var efterlängtat lär jag ju tala om. För första gången hade jag total mjölksyra i både lår och vader när det var dags för nercyling, otrolig skön känsla. 
 
Idag var även mitt tredje pass med mina cykelskor, det är fortfarande lite trixit med att få fast dem, men idag lyckades jag sätta dit dem utan hjälp. Stolt jag är! :) haha. Några gånger till så sitter dem på plats direkt sen.
 
 
Timmarna som är kvar av denna lördag blir det lugnt, tänkte lägga mig och kika på film medan dem andra här hemma håller på att renovera vardagsrummet. Hoppas att ni har en trevlig lördag kväll! 

Spontant besök hem till farmor

Fredagen startade med skola som vanligt. En väldigt lugn lektion. Vi avslutade första temat på samhällskunskapen som var identitet och normer. Ett roligt och intressant ämne att prata och arbeta med. När jag satt på bussen på väg mot stan och nästan kommit till Sandviken kände jag hur mycket jag saknade farmor och beslutade att jag skulle kliva av i Sandviken och överraska henne. Hon blev glatt överraskad när hon såg att det var jag som stod i dörröppningen. Var där i några timmar. Under dem timmarna hann vi prata en massa strunt, ta en powernap på två timmar och prata ännu mera strunt. Det var skönt att få träffa henne igen efter ett långt uppehåll. När jag satt på bussen på väg hem kände jag hur lättad jag kände mig, som en sten lättat från mina axlar. Kvällen fortsatte hemma i sängen framför idol.
 

Kom som du inte är och gör det du inte gör

Två träningspass blev det ikväll och på boxen fick jag sällskap av Ove, mycket trevligt! Kändes skönt att få ut lite aggressioner, både kroppen och knoppen. Efter passet kunde jag knappt hålla i vattenflaskan för att armarna skakade så mycket. Även under och långt efter yogan slutat skakade armarna. Jag kände även i kroppen att jag inte har kört yoga på ett tag, för usch så stel jag har blivit. Nästan lika stel som ett kylskåp, och det känns inte sådär jätte bra.
 
När jag kom hem låg det ett kuvert och väntade på att få bli öppnat. Jag hade ingen aning om vad det var, för jag hade inte beställt eller skickat hem någonting. När jag öppnade det och dog upp lappen, så med glädje såg jag att det var inbjudan till en kick-off med Friskis. Det här kan inte annat än bli riktigt intressant och rolig kväll att se fram emot.
 
 

Regnig slut på början av vardagen

 
Det var ingen dans ikväll och jag hade två biljetter till förhandsvisningen av Skumtimmen, så jag bokade in denna kväll med Nathalie. Vi åt middag på Max och lyxade till det med en varsin hallon lyxshake efter maten. Promenerade till bion efter och köpte gottigottgott till filmen. Den var bättre än vad trodde att den skulle vara, men kan vara för att jag inte hade några speciella förväntningar på den.