Vecka 8

Helgen har flygigt iväg, som vanligt. Tänkte att det är dags för en liten redovisning av veckans träning. Har haft två vilodagar denna vecka.

 

För er som inte vet vad Spin 60 är, så är det spinning fast i en ny tappning. Man ska gå efter sin egen känsla,  vad som jag tycker t.ex. är lätt, jobbigt, utmanande m.m. istället för att ledaren ska säga vad man ”ska ha”. Han/hon ska förmedla en känsla med andra ord. Sedan är det ingen vilopaus i mitten, vilket jag tycker är väldigt bra, för man behöver egentligen ingen vila. Bara onödig enligt mig, men jag brukar köra på som vanligt medan dem andra vilar.

 

Sedan har vi 60 och det är minuter. I framtiden kommer det finnas andra också, som 30 minuter och sådär. Väldigt bra med kortare pass om man inte har tid för ett helt 60 minuters pass. :) Detta tycker jag är en bra förbättring inom spinningen. :)

 

måndag: spin 60

tisdag: vila

onsdag: intervallflex

torsdag: vila

fredag: medel jympa

lördag: skivstång

söndag: spin 60

 

Solen skiner och inga moln på himmelen

Redan söndag? Ja, det var det sist jag kikade i kalendern i alla fall. Det är riktigt härligt väder ute idag. Solen skiner och inga moln på himmelen. Min termometer jag har på balkongen står på +8 grader, men telefonen säger +4, vilken ska man tro på? Telefonen tror jag, haha! Eftersom solen ligger mitt på termometern på balkongen.

 

Tänkte bara uppdatera detta inlägg, sedan står det städning på schemat innan jag ska åka ner till Friskis och köra veckans sista träningspass som blir spinning. Ska även byta sängkläder, så de blir någonting färgglatt och vårigt Får ta de lite lugnt, eftersom jag har nästan gått och blivit förkyld. Är på väg att bli eller någonting sådant. De har inte brutit ut helt än och det hoppas jag inte heller att det gör, för jag vill inte bli sjuk.

 

Annars händer det inte så mycket mer idag, kommer nog att bli ganska lugnt. Sammanfattningen av veckans träning kommer även ikväll eftersom det är veckans sista dag. 

23 februari 2013

I morse ringe alarmet halv sju, inte så trevligt på en lördag morgon kan man tycka, men jag ska till Friskis och värda. Dem underbara små barnen kommer till första passet och sedan ett jympa medel pass, då gjorde det ingenting att man gick upp halv sju. Mamma kom och hämtade mig, så jag slapp vänta på bussen och känna mig stressad till nästa grej som stod på schemat.

 

Dagens svettiga träningspass blev skivstång. Under tiden jag väntade på att passet skulle börja satt jag och funderade på när jag körde ett skivstångspass sist, men kom inte på, så nu när jag har kikat lite snabbt i kalendern och var det fyra månader sedan. FYRA MÅNADER?! Herregud, jag trodde inte att det var så länge sen. Där ser man hur tiden flyger iväg. Då förklarar det en del varför det var lite vingligt under vissa övningar.

 

Är helt slut/trött i kroppen. Axlarna fick mest stryk av passet, de trodde jag inte skulle hända eftersom jag bara körde med vikter på 1,25 kg för varje axel, men de är så jäkla skönt efteråt när det har bränt på under passet.

 

Här hemma, som i många andra hem så såg vi Melodifestivalen. Var ingen jätte höjd på artisterna som var med och tävlade. Robin, Ulrik och sista tjejen nr 7 var bäst ikväll. Army of lovers och Sylvia var inte så mycket att hänga i julgranen. Dem gick fet bort, så dåliga!

 

 

Tredje och förhoppningsvis sista besöket

Jag tycker om tandläkaren väldigt mycket, för idag är det tredje dagen jag har varit dit. Fast jag skulle bara fylla i mina gamla fyllningar för dem hade blivit slitna. Fick även ta bort lite tandsten och sånt. Nu känns det bra och riktigt rent i munnen. Kom även hem med soft-picks och två nya tandborstar.

 

Efter tandläkaren gick jag tillbaka till Lernia och när vi sluta där blev det ett träningspass. Därefter äntligen hemgång för helgen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se på gladiatorerna och äta kebab med bröd till middag. Det ser jag fram emot, för jag har varit sugen på det i två dagar. Efter det blir det sova, för alarmet ringer tidigare än vanligt imorgon bitti.

 

 

Hålet är nu lagat

Har nyligen kommit hem från ett utbytt värd pass på Friskis. Var där mellan 15:45 – 18:30. Alltid lika trevligt att vara där. Tidigare idag, vid ett var jag till tandläkaren för att laga mitt hål som dem hittade igår. Det gick bra, jag svimmade inte i alla fall.

 

Annars hände det inte så mycket mer idag, hände inge roligt i skolan heller. Tog även vilodag från träningen, andra dagen denna vecka.