Förbättringar är bra

Dagens underkroppspass:
knäböj: 3 x 10 utan vikt och utan hjälp (uppvärmning)
knäböj: 3 x 10 på 55 kg
vadpress (sittande i maskin): 3 x 10 på 30 kg
lårcurl: 3 x 10 på 30 kg
insida lår: 3 x 10 på 45 kg
 
Det var mitt pass imorse innan skolan och kan ju säga att mina ben var rätt så slut när jag gick därifrån. Brännande känslan och krämporna som uppstår under övningarna är ju underbart. Även förbättring på nästan alla övningar och det gillas starkt! Passet gick i helhet bra för att vara halv sju på morgonen. :) Detta kommer förbli en vana, älskar att träna på morgonen! 
 
 
 

Härligt med morgonpass

Var upp tidigt imorse, till och med tidigare än tuppen. Alarmet ringde 05:00, ville så gärna ligga kvar i min varma säng, men den snygga kroppen kommer ju inte av sig själv precis så de var bara att kliva upp. När jag skulle till bussen så ser jag att den kommer och jag missar den precis, ganska irriterande, så fick vänta en kvart tills nästa buss istället. Var på gymmet vid sju tiden, en hel halvtimme senare. Men de gick ju bra ändå! Blev svettigt och tungt benpass idag igen, så nu är det bara överkroppen kvar för denna vecka. Mer om det senare i ett annat inlägg.
 
Till frukost blev det havregrynsgröt med äppelmos och en hårdsmörgås med ost på. Var extra hungrig imorse så gjorde iordning stadig frukost och det var riktigt gott då jag inte har ätit det på länge. Sitter nu i skolan och tar det lugnt. Blir en hårdbrödsmörgås med ost på till mellis. Ha en riktigt bra torsdag, för imorgon är det fredag! :D
 

Stort grattis på födelsedagen lillebror

Idag fyller min lillebror Emil, som inte är så liten längre, hela 18 år. Förstår inte att han blir myndig, för de får mig att känna mig gammal, haha! Men som tur är så är det bara fyra år mellan oss. Har dock inte fått grattat honom IRL, men förhoppningsvis får man göra det imorgon och ge honom en bamsekram. 

 

Hoppas att du har haft en riktigt grym dag och får en fortsatt trevlig kväll! Bara så att du vet så ligger Paketen ligger här så fint och väntar på dig.

 

Önskar din syster!

(Om du läser detta vill säga, men förmodligen inte, haha!)

 

 
 
(Bilderna är från i somras när vi var på kryssning.)

Vinsten har kommit

Som jag sa igår låg det ett paket på mitt bord när jag kom hem från Friskis. Det var från Emelie. Jag var med i hennes senaste tävling genom utmaningen och jag vann! :D Jag har aldrig vunnit någon tävling så det var väldigt roligt! I paketet låg det en shaker, prov påsar av proteinpulver, förbränningtabletter och lite annat. 
 
Paketet kom perfekt då min shaker har fått för sig att den har fått ben och spårlöst försvunnit. 
 

Suunto quest running pack

Som jag skrev igår var jag och hämtade ut mitt paket från Outdoorexperten och där i låg min Suunto quest running pack. Min första pulsklocka och jag fick igång den tillslut. Yippi mig! Men kan tyvärr inte börja använda den till träningen, då jag inte har börjat med löpningen än. Lite svårt när det är stora vattenpölar, en massa is och slask. 
Jag längtar tills jag kan ta min första löparrunda ute för iår. 
 
I paketet ingick:
- Träningsklockan Suunto Quest
- Movestick Mini (överföring från klockan till datorn)
- Suunto Dual Comfort Belt (pulsband)
- Suunto Foot POD Mini
 
Klockan är även vattentät, så jag kommer kunna använda den när jag köper simkort i framtiden. Otroligt bra! När våren närma sig är jag beredd till 100%.