Flisan, jag kommer alltid att älska dig

God morgon mina fina läsare! Igår hade jag en mysig kväll med underbara Veronica. Det var precis vad jag behövde efter att jag några timmar innan fick reda på att min katt Flisan hos pappa har hamnat i katthimlen. Sorligt, men de var väntat, för hon var riktigt dålig nu när jag var där i helgen. Hon har nästan funnits vid min sida nästan hela livet, vilket gör det extra jobbigt, men nu har hon det bra där uppe i katthimlen. Flisan, jag kommer alltid att älska dig! <3
 
Hade inte jag och Veronica haft biljetter till förhandsvisningen av HallåHallå hade vi nog kunnat suttit och pratat till fiket hade stängt. Jag är otroligt glad att jag har dig vännen. Du betyder väldigt mycket för mig. <3 Men nu måste jag klä på mig ytterkläderna, annars kommer jag missa bussen till skolan och de får jag inte göra idag för idag händer det grejer... Vad det är får ni veta senare idag. 
Vecka 4

måndag: 
tisdag: 
onsdag:
torsdag: promenad
fredag: promenad
lördag: 
söndag: två promenader
 
Nu när jag har skaffat mig min första tatuering så blir det ju inte speciellt mycket träning eftersom jag inte får utföra någonting som jag svettas av, men jag får ta promenader, så helt utan är jag inte, som tur är. Redan nu efter bara sex dagar känner jag hur mycket energi jag har i kroppen som måste ut, men nu är det bara sexton dagar kvar innan de är dags för ifyllningen av den, sen är den klar. Förmodligen kommer jag inte kunna träna på någon vecka efter det heller, så i de stora hela kommer jag inte få träna på 1,5 månad. Vilket känns grymt jobbigt att tänka på just nu, men de är bara att bita i det sura äpplet och ta en dag i taget. 

Slicka skålen med smet i, de är aldrig fel

I fredags innan jag och Johan åkte ut till pappa var jag och klippte mig. De blev även tid kvar till Johan skulle komma så jag gick och tittade lite i affärerna på stan. 

Jag är super nöjd med min nya frisyr, blev ingen jätte förändring, utan de blev några centimer kortare och en liten sidecut. 

Jag kom även hem med lite nya plagg och smycken som fick följa med mig hem. Tre linnen, en kavaj, ett halsband och ett par örhängen. De kommer både från Carlings och Gina Tricot. 

Har nyligen kommit hem till Johan efter en lång promenad med honom och Jet, svärföräldrarnas underbara hund. Nu ikväll blir det lugnt och just nu ligger jag och slickar ur skålen med browniessmet. Johan håller på att baka sina super goda brownies, hihi. Nu ska jag fortsätta med det så ni får ha en fin söndagkväll och vila innan det är måndag igen och vardagen är här.