Packningen är klar för avfärd

Yes, packningen är äntligen klar! Lite senare idag, vid lunchtiden åker jag ut med mamma och co ut till Årsunda camping för en helg där med morbror och hans familj. Johan kommer också ut efter att han har slutat jobbet. Det ska bli skönt att få komma dit, vila upp sig helt och hållet innan skolan börjar på måndag. Herregud, skolan börar på måndag, om tre dagar. Oj oj oj, vad sista tiden har gått fort.
 
Ikväll kommer Gasta med härliga komiker till campingen så jag och Johan har tänkt att vi ska gå på det. Ikväll blir det nog mycket skratt och lite tårar (av glädje). Resten av helgen blir det lugnt skulle jag tro. Hoppas att det blir fint väder så att man kan bada.
 
Nu ska jag diska och plocka ihop lite här hemma och mysa med katterna. Hoppas att ni får en riktigt bra helg om jag inte skriver ett inlägg från mobilen. Ni får hålla utkik! 
 
Är det någon som vill bli nerpackad och är villig att följa med över helgen tro? Lillemor de går tyvärr inte, vi får ses på söndag sen igen när vi kommit hem.

Full fart hela förmiddagen

Äntligen är tvätten klar! Har hållt på för full rulle sen klockan tio imorse. Har tvättat sex maskiner, herregud vad det tar på rumpan, låren och vaderna att gå upp och ner för trapporna när man bor på fjärde våningen. Vi har hiss, så de är inte det, men då får jag ju ingen motion. Vardagsmotion är den lilla extra träningen. En träning som inte skadar och väldigt bra.
 
Nu ska jag värma lunchen, magen håller på att hungra ihjäl. Men jag ville inte äta förrän jag var helt klar med tvätten. Så nu ska jag bara vänta på att maten blir klar, sen ska jag bädda rent i sängen med nytvättade och strykna lakan. Styrkigt lakanen har jag också hunnit med mellan varven. Nä, nu är maten klar så nu tänker jag inte vänta mer på den, för jag är vrålhungrig!
 

Genrep av höstens Juniorpass

Wilma och jag har varit på genrepet av höstens Junior pass med andra barn och några vuxna. Jag hade önskat att det fanns ett sådant här pass för vuxna också, för det var grymt kul. 
 
När vi var hemma så tänkte jag att jag skulle promenera hem direkt när Wilma skulle gå in på jympan, men sen när vi väl kom dit och vi satt där och vänta så fick de mig att tänka lite.. Varför ska jag inte gå på passet när jag kan?! Jag kom inte på någon bra anledning så jag stannade kvar och jympade med gänget som vi blev.
 
Det här är också ett sånt där pass som jag skulle gå på bara för att det är roligt, ingenting annat. Att få skratta, ha roligt, men ändå kämpa. För de var jobbigt, även för mig, fast jag inte trodde att de skulle vara det. Men, som sagt, man gör de så jobbigt som man vill göra det.
 
Jag fick mig en liten tankeställare igår.. Jag vill bli ledare på Friskis, men jag har inte bestämt mig riktigt i vad, de finns ju så mycket att välja på som jag skulle vilja bli ledare i. Igår när jag var på Junior jympan, så kom tanken att jag kanske ska gå och bli juniorledare. Det hade ju vara riktigt roligt. Men just nu vet jag inte om jag har den tiden med skolan och sådär. Vi får se när det händer, för jag vill satsa på skolan och bli klar med den i första hand.
 

Sista passet för sommaren är nu avcheckat

Nu är mitt sista värdpass på Torget avklarat för i sommar. Den 18 augusti när höstterminen börjar ska jag börja på Royal igen. Vilket känns spännande eftersom det har blivit en storrenovering där nu under sommaren. Nu ska det bli tre salar, två "jympa" salar och en indoor walking sal. Innan var det bara en jympa sal. Till hösten ska vi även börja med andra gruppträningar, som skivstång, cirkelfys, intervallflex och en massa annat skoj på Royal som vi inte har haft innan. Det ska bli super kul!