Att utvecklas och deltagare i babysim

Innan Minelle kom tyckte jag tiden gick fort, men vad gör den inte nu efter att hon kommit till världen? Nu går tiden ännu fortare. Vet inte riktigt hur de gick till? Jag har fått ett helt annat synsätt på tiden och framtiden. Tänkt när hon hade kommit låg hon bara där, lite som att vara medvetslös. Och nu är de full fart. Hon har nyligen lärt sig att sitta själv utan stöd och äta riktig mat. Herregud, vad stor hon blivit! Hon utvecklas och gör framsteg, det är någonting nytt nästan varje dag. Hon jollrar för fullt, speciellt kl 06:00 på morgonen. Då är hon som en sjungande fågel här hemma. De kommer nya ljud lite då och då. Nyaste ljudet kom för någon dag sedan och de var BA. Jag har visat Babblarna någon enstaka gång för Minelle, vilket hon tycker är sjukt kul! Speciellt sångerna.
 
Jag och Johan har även gått på babysim med henne nu dem senaste åtta veckorna och de har varit sjukt kul och otroligt utvecklande och givande för oss allihopa. Att våga släppa på spänningarna inför vattnet och ge Minelle möjligheten att utvecklas och lära sig känna trygghet med vattnet. Hon har lärt sig att simma, flyta med badring, simma med flytringar och dyka, både på kommando och själv. Men hon har även lärt sig mycket mer. Det var sista gången i onsdags så då fick hon sitt första diplom. Tråkigt! Men vi ska fortsätta simma på onsdagarna i fortsättningssteget. Men då följer Johan bara med någon gång, då de blir svårt att komma iväg tidigare. 
 
Är det något jag rekommenderar er kommande föräldrar eller nyblivna föräldrar, så är de att anmäla er till babysim. Förutom att det är otroligt lärorikt för barnet och er föräldrar så är det otroligt mysigt att få bada med sin lilla guldklimp.