Träningsvärk.se

Runt kvart i sju vaknade jag igår och kunde inte sova, då tyckte kroppen att jag tydligen att sovit klart. Istället för att gå upp satte jag på favorit filmen, Jag saknar dig. Hur mysigt är inte det på en skala ett till tio en lördagmorgon.
 
 
 
Jag körde mitt första träningspass sedan jag kom hem från Gotland. Eftersom det var så fint  väder passade jag på att ta cykeln till träningen. 
 
Mitt första pass blev favoriten skivstångsintervall 75 med en av mina favorit ledare. Det kunde inte börja bättre. Under tiden jag plockade fram stången, vikterna och brädan kände jag hur glädjen började sprudla. 
 
Det fanns glädje och styrka under hela passet. Sådan styrka, ork och glädje har jag inte haft på riktigt lång tid. Det var så härligt när endorfinerna bara spruta ur kroppen, jag bara längtar tills nästa styrkepass.
 
Straxt innan styrkedelen skulle ta slut och vi skulle gå över till konditionsdelen av passet kände jag hur spyan började komma upp i halsen. Jag körde vidare men jag tog det lte lugnare och då försvann efter någon minut. Jag har aldrig aldrig kört så hårt att jag fått spykänsla, det var lite läskigt, men någon gång måste vara den första och nu vet jag hur det känns. 
 
Efter att halva konditionsdelen hade gått fick jag håll, det kändes som om någon stack en kniv i magen på mig. Krämporna var nästan hemska, men hjärnan ville köra på, för det inte var så långt kvar och jag lyssnade på hjärnan istället för kroppen och körde vidare.
 
Efter passet var jag så slut i kroppen så jag kunde dö vilken sekund som helst, kändes det som. När jag var och hämtade proteinpulvret i skåpet kom jag på att jag hade tagit cykeln hit, det hade jag helt glömt bort. Just då i denna stund blev jag ännu tröttare, haha! Mamma hade kommit till gymmet så jag höll henne sällskap ett tag innan jag satte mig på cykeln och trampade hemåt. Det värsta är ju att det är ungefär uppförbacke under hela hemfärden och sedan var det självklart motvind, så när jag kom hem då ville mina ben bara säga tack och adjö!
 
Oj, det här blev ett långt inlägg, men hoppas att du fortfarande orkar läsa, det här passet var det värsta, men ändå det bästa passet någonsin. Den här känslan och kvaliten på passen vill jag uppleva under fler tillfällen, förutom spyan och hållet, haha!
 
Till lunch lagade jag iordning lax med rivna morötter, gurka, feta ost och sås. Shit vad bra det satt i min mage efter denna förmiddag, riktigt gott var det också!
 
Idag, dagen efter passet, då ska vi snacka om träningsvärk. Den sitter i låren, magen, axlarna och skuldebladen. Då vet man att man har jobbat när man har träningsvärk!
 
 
#1 - Josefin Sjöberg

gud så skönt att verkligen få köra slut på sig konstant. Just nu är jag inne i en grym svacka.. men jag vet ju också att jag kommer igen och kommer prestera bättre när jag väl mår bättre.