Det är jobbigt när inte hjärnan hänger med i svängarna

Usch vad tiden bara springer iväg. Nu var det en evighet sen jag uppdaterade mig här igen, över två månader sen. Under dessa två månader har det hänt så otroligt mycket. Sen var det inte så länge sen jag "kom hem" från Tanzania. Jag åkte ju dit fredagen den 10 oktober och kom hem den 25 oktober, men psykiskt var jag inte hemma  på väldigt länge. Det tog mer än en månad att förstå och smälta allting man hade varit med om under dem där två veckorna där nere. Så de var inte länge sen jag landade psykiskt och kan verkligen ta in allting.
 
 
Min hjärna har varit helt kaos under den här tiden. De är dem här senaste veckorna jag har börjat fått koll på saker och ting. Skolarbeten och allt annat som mitt liv innehåller. När jag kom hem från Tanzania växte uppgifterna på hög i alla ämnen förutom matematiken. Jag hade cirka 10 restuppgifter, men sen fick vi även fler under lektionernas gång. Jag blev bara mer och mer stressad. 
 
Men just nu sitter jag här och kan vara lite stolt över mig själv, för jag är klar med svenska 1, halva svenska 2 och naturkunskap 1a1. Nu har jag bara tre uppgifter kvar på engelskan, ett tal och två skrivarbeten, sen är jag även klar med engelska 5 (A). Känns så otroligt skönt att jag blir klar med engelska 5 (A) nu till jul, så jag får börja på engeska 6 (B) efter jul när VT-15 börjar.
 
Igår kväll var jag på preimären av sista Hobbit filmen med älsklingen, Christoffer, Niclas och Lars. Den var superbra! Men jag förstår inte varför dem alltid måste dra ut på alla krig/slagsmål hela tiden. De är lite jobbigt, men annars är jag nöjd med den. 
 
 
Idag är jag hemma från skolan och pluggar engelska. Dock får jag ingen närvaro, men den är så bra ändå så de gör ingenting. 
Ikväll ska jag ut med värdarna på Royal. Först ska vi bowla och sedan ska vi ut och äta på Harrys. Det ska bli mysigt att få avsluta året med dem på det viset.
Nu ska jag fortsätta med min engelska, så jag förhoppningsvis kommer någonstans med den.
 
Ha det bra fina ni!
 
// Malin Jönsson