Morgontimmarna behövs, annars kan hela dagen vara förstörd

Som jag skrev tidigare har höstlovet nu börjat och de känns riktigt bra, men lite tomt utan att åka till skolan lär jag ju säga att det är. Igårkväll när jag gick och la mig tänkte jag att jag skulle ha lite sovmorgon och inte ställa klockan, utan att jag ska få sova tills jag vaknar. Tror ni inte att jag vaknar sju i alla fall? Jo, de gjorde jag ju självklart, haha. Men jag klev inte upp ur sängen förrän en halvtimme senare. Jag tycker att det är skönt att vakna tidigt, för då kan jag bara vara en stund innan jag börjar dagen. Det har jag märkt om jag vaknar vid nio-tio tiden, vilket inte är ofta, men när det väl händer så tycker jag att det är jobbigt. För då känns det som om halva dagen redan har swishat förbi.
 
När jag klivit upp satt på mig lite myskläder, plockade jag lite och tog ner smutstvätten. Imorse njöt jag av en smörgås med skinka, lite kvarg med jordgubbar, mango, granatkärnor och lite blandade nötter till frukost. Det är ju så underbart gott och speciellt på morgonen när man inte har ätit på flera timmar.
 
Sent igårkväll kom jag på att jag skulle göra rent mina illaluktande, nästintill stinkade träningsskor, som jag egentligen skulle ha gjort för länge sen, men innan jag gick och la mig gjorde jag iordning ett vattenbad utblandat med ättika. Nu ligger dem på balkongen på torkning. Ska bli intressant att se om dem luktar svett efter att dem har torkat klart. :)
 
#1 - Jossan

Fin blogg!:)

Svar: Tack så mycket! :)
Malin Jönsson

#2 - Bea

Jag älskar mornar, så mysigt! Speciellt på höst och vinter :)