Uddans Dansstudio

Från och med idag, måndagarna framåt, kommer jag att dansa på Uddans Dansstudio. Jag har dansat sen jag var liten tjej. Har tidigare gått på Uddans och Ackes dansskola. Slutade när jag var 13 för att jag fick för dålig kondition och flås. Jag har alltid tyckt om att dansa, att kunna uttrycka sig genom dans är helt fantastiskt! Men nu, sex år senare, står jag i en av danslokalerna på Uddans Dansstudio igen. Orken, konditionen och flåset höll hela passet igenom, det var sådan härlig känsla.
 
Efter passet stod jag och prata med ledaren lite, men sen när jag skulle ner för trapporna kände jag bara hur mungiporna drog sig uppåt och endorfinerna rusade ur kroppen på mig. Det går nästan inte att beskriva hur lycklig jag var. Det kändes bättre än när man är sådär lyckligt nykär i någon, när mungiporna bara ler av sig själv, bara sådär ändå. Jag kunde verkligen inte sluta le! Dem som mötte mig lär väl ha trott att jag var dum i huvudet eller någonting, men då fick dem tycka det, för idag har det varit en riktigt j*vla bra dag! Den kunde inte ha slutat bättre.
 
Nu ska jag kika klart på sista biten av Idol som jag har kvar, sen är det läggdags som gäller, för imorgon bär det av till skolan igen! Puss & Kram på er alla fina människor!